GÜNDEMİMİZ KÖPEK Mİ?

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2024 13:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 13:19

Elbette hayvanseverlik te lazım.Elbette tüm canlılara yardımcı olmak ve korumak ta lazım. Ama önceliğimiz insan olmalı diye düşünüyorum.

Anladınız sanırım. Sokak köpeklerinin korunması meselesi.Son birkaç gündür, tüm TV. de bu konuyu işitiyoruz. Gündemimiz o kadar çok köpek meselesine saptandı ki, insan gündemini unutur hale geldik. Emekli, işçi, asgari ücretli neredeyse konuşulmaz hale geldi. Varsa yoksa köpek meselesi.

Yahu bu sokak köpeklerinin endişe verişini anlıyoruz. Onların sokaktan uzak tutulması gerektiğini de anlıyoruz.Elbette onlar da can ve de toplu sokak köpekleri endişe ve tehlike yaratıyor. Şimdiye kadar neden böyle tedbir konusu ele alınmadı bilemiyorum ama, tam da gündemin emekli,asgari ücretli yani ekonomi olduğu bir sırada, birden karşımıza çıkıverdi.

Diyorum ki,emeklinin hali perişanı bile bu kadar konuşulmuyor artık. Ara zam alamayacak isçi meselesi bile artık bu kadar konuşulmuyor, tartışılmıyor. Dedim ya. Gündemimiz Varsa yoksa köpek, yani it meselesi.

Yahu, yapacaksanız yapın.

Barınak mı açacaksınız, açın.

Sahiplendirecekmisiniz, sahiplendirin eğer kendi karnını doyuran ve de köpek besleyecek birilerini kolay bulabilecekseniz sahiplendirin.

Kısacası ne yapacaksanız yapın da, gündemi emekliden işçiden, asgari ücretliden sapıtmayın. Zira karnını doyurmakta güçlük çeken bu insanlar, temmuzu bekliyor. Bu insanlara vereceğiniz birkaç kuruşa odaklanın ve halkın sesini işitin.

Köpekleri de koruyun ama insanın köpekten üstün olduğunu ve de şu anda korunmaya muhtaç milyonların bulunduğunu da unutmayın.

İnsan köpekten üstündür…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.