ERKEKLER İÇİN YARATILMIŞ 2 BİTKİ

Yazının Giriş Tarihi: 25.06.2024 11:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 11:57

Erkeklerde genellikle 40 yaşından sonra bazı problemler yaşasa da günümüzde bu yaş sınırı 20’li yaşlara kadar düşmektedir. Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısındaki azalma çocuk sahibi olmak isteyen aileler için ciddi problemlere yol açmaktadır. Bunun neticesinde insanlar tüp bebek ve birçok farklı tedavi yöntemlerine para, zaman ve umut bağlamaktadırlar. Bunun en büyük nedenlerinin başında stres, alkol ve genetiği değiştirilmiş gıdalar gelmektedir. Doğru ve zamanında tüketilen gıda takviyeleri ile erkeklerde yaşanan bu sorunların önüne geçmektedir. Ginseng ve çakşır otu kökü bu konuda erkekler için yaratılmış 2 bitkidir.
Çakşır kökü afrodizyak etkisi ile erkeklerde cinsel performansı arttırırken bunun yanında sperm sayısında ve kalitesinde artış sağlayan bir bitkidir. Çocuğu olmayan ailelerin en çok tercih ettiği bitkilerden birisidir. Çakşır kökü çocuğu olmayan ailelerde sadece erkeklerin değil kadınlarında kullandığı bir bitkidir. Kadınlarda da yumurta kalitesini arttıran bir bitkidir. Çakşır kökü cinsel performansın yanı sıra vücuttan toksinleri temizler, kan şekerinin dengelenmesine yardımcı olur, kemik yapısını güçlendirir.
Ginseng erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini arttırırken gün içerisindeki enerjinizi de yükselten bir bitkidir. Ginsengin en çok bilinen türü Kore ginsengi olsa da cinsel performans için en iyi ginseng Sibirya ginsengidir. Ginsengin aynı zamanda kan şekerini düşürme özelliği vardır. Bundan dolayı ginseng diyabet ilaçları ile kullanılmamalıdır. Ginsengi uygun dozda ve doğru bir şekilde kullanıldığında yüzde 60 oranında fayda sağladığı ve yan etkisinin olmadığı görülmüştür.
Doktorunuza danışmadan kullanmayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.