Gaziantepspor efsanesi sahalara dönüyor

Gaziantep'in gözbeği Gaziantepspor müjdesi geldi. Gaziantepspor'un yeni sezonda futbol sahalarına döneceği açıklandı. 

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
Gaziantepspor efsanesi sahalara dönüyor

1969 yılında kurulan ve yıllarca Gaziantep'i gururla temsil ederken tam 27 yıl aralıksız Süper Lig'de yer alan Gaziantepspor yeniden ayağa kalkıyor. Tekspor.net'in edindiği bilgilere göre İşadamı ve Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci önderliğinde Gaziantepspor'un yeniden futbol sahalarına dönmesi için girişimler başladı. 

AMATÖRDEN BAŞLAYACAK
Gaziantepspor'un yeniden ayağa kalkması için büyük çaba gösterilirken Gaziantepspor isminin yaşaması için harekete geçildi. Gaziantepspor'un amatörden futbol sahalarına döneceği öğrenilirken bu konuda önemli girişimler yapılıyor. 

SATILOĞLU RESMEN DUYURDU
Gaziantepspor'un tesisleri ve yaşaması için çaba gösteren isimlerin başında gelen Erol Satıloğlu, gündemin Gaziantepspor olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi Gaziantepspor'u önümüzdeki sezon başlatıyoruz. Burada Gazianteplilere büyük görev düşecek. Yönetime girecek, bu takımı toparlayacak işadamı, esnaf, sanatkar ve tüm Gaziantep sevdalıların bu kulübün yanında görmek istiyoruz. Hep birlikte Gaziantepspor'u eski güzel günlerine getireceğiz" dedi. 

GAZİANTEPSPOR'U AYAĞA KALDIRDIK
Satıloğlu, "Başta başkanımız Mutlu Özpineci ve yönetim kurulu olarak harekete geçtik. Tabi, Şehitkamil Belediye Başkanımız Umut Yılmaz'ın destekleride bizlerle. Gaziantep Futbol Kulübü, neden futbol kulübü olsada sonuçta anonim şirkettir. Oda bizim takımımız. Ama Gaziantepspor'u lige başlatacağız. Hep birlikte el ele vererek daha güzel günler göreceğiz. 1969 yılında kurulan Gaziantepspor bir çok haksızlığa uğradı. Bir çok haksızlık yapılmasına rağmen biz Gaziantepspor'u ayağa kaldırmayı başardık. Bize çok tepki gösteren oldu, çok sayıda kişide yanımızda oldu. Bizim duruşumuz dik. Davalar, mahkemeler derken bugün Gaziantepspor'u yeniden ayağa kaldırdık. Şimdi kenetlenme zamanı. Gaziantepspor'u gelecek sezon futbol sahalarında göreceğiz" diye konuştu. 

BÜYÜK BULUŞMA PAZAR GÜNÜ
Gaziantepspor yeni sezonda sahalara dönmeye hazırlanırken Başkan Mutlu Özpineci'nin çaba ve gayretleri sonuç verdi. Gaziantepspor'a gönül veren yüzlerce kişinin ise Pazar günü saat 14.00'da bir araya gelerek yeni sezonla ilgili açıklama yapılacak. 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.