Gaziantep FK düşmeyecek

TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Futbol Kulübü’nün düşmeyeceğini söyleyerek yüreklere su serpti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
Gaziantep FK düşmeyecek

Ligde zor günler geçiren Gaziantep FK'nın bu şehir için önemli olduğunu belirten TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, herkese çağrıda bulunarak "Şehrin Gaziantep FK'ya sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu. 
Atay, ''Takımımızın yanında olacak ve destekleyeceğiz, güveneceğiz. Yalnızca sahamızda oynanan maçları kazansak bile ligde kalmaya yetiyor. Düşeceğimize ben inanmıyorum'' dedi. 
3 galibiyet 3 beraberliğin takıma yeteceğine inandığını söyleyen MHP Milletvekili Sermet Atay, “Ortalama 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile 42 puan barajını çok rahat bir şekilde geçiyoruz. Takımımızın yanında olacak ve destekleyeceğiz, güveneceğiz. Yalnızca sahamızda oynanan maçları kazansak bile ligde kalmaya yetiyor. Fikstüre göre son maçımız küme düşmesi kesin olan bir takım ile olacak. Son haftalarda düşen takımlar belli olur. Gaziantep FK’nın düşmeyeceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.