Gaziantep ALG yenilenen kadrosuyla dikkat çekiyor

Gaziantep ve Türk futbolunun başarılı ve şampiyon takımı ALG Spor Kulübü kadın futbol takımı yeni sezona yenilenen kadrosuyla hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2023 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2023 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
dogushaberajansi.com
Gaziantep ALG yenilenen kadrosuyla dikkat çekiyor

Gaziantep ve Türk futbolunun başarılı ve şampiyon takımı ALG Spor Kulübü kadın futbol takımı yeni sezona yenilenen kadrosuyla hazırlanıyor. Gaziantep ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, Mustafa Teke ile bir araya gelerek yeni sezon düşüncelerini anlattı.

Gaziantep ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, 2023-2024 sezonunda güçlü ve yenilenen bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Mustafa Teke ile bir araya gelerek yeni sezon planlarını anlatan Gözcü takımın yeniden oluşturulacağını ifade etti.

18 YENİ TRANSFER

Ali Gözcü, geçen yılki kadrodan çok sayıda oyuncu ile yollarını ayırdıklarını dile getirerek, “Bu sezon 18 yeni transfer yapıyoruz. Hemde tüm futbol camiasının izlerken büyük keyif alacağı bir takım olacak. Yabancı transferinde ise çok önemli isimleri kadromuza kattık. Japonya’dan da çok önemli bir transfer gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

YENİDEN YAPILANIYORUZ

Gaziantep ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, bu sezon yeni bir kadro oluşturmaya  çalıştıklarını ve önümüzdeki haftadan itibaren transferleri spor kamuoyuna duyuracaklarını belirterek, “Çok önemli oyuncular aldık. Genç ve başarılı olabilecek bir takım oluşturduk. Yeni hocamız Kenan Öztürk yönetiminde iyi bir takım izlettireceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı. 

KENAN ÖZTÜRK GÖREVDE

Gaziantep'in başarılı takımı ALG Spor, yeni sezonda ilimizin tecrübeli teknik direktörlerinden Kenan Öztürk ile yola devam edecek. Kulüp Başkanı Ali Gözcü ile bir araya gelen Kenan Öztürk, yeni sezonda ALG Spor'u şampiyonluğa taşımak için çaba gösterecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.