Şehitkamil'de BBP adayı Vahdettin Yüksel'e büyük ilgi

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için heyecan her geçen gün artarken Büyük Birlik Partisi'nin Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel, büyük bir ilgiyle karşılaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
Şehitkamil'de BBP adayı Vahdettin Yüksel'e büyük ilgi

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için heyecan her geçen gün artarken Büyük Birlik Partisi'nin Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel, büyük bir ilgiyle karşılaşıyor. Gittiği her yerde halkın bağrına bastığı Vahtettin Yüksel, "Şehitkamil ilçesinin derdine ilaç olmaya geliyoruz" dedi. 

Büyük Birlik Partisi'nin Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel, yılların tecrübesiyle aday olurken 31 Mart 2024 akşamında ise adeta tarih yazmak istiyor. Yüksel, güçlü bir ekiple sahaya inerken Şehitkamil ilçesinde, mahallelerde, köylerde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. 

BBP'NİN GÜÇLÜ ADAYI
Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl teşkilatının Şehitkamil Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği işadamı Vahdettin Yüksel, Şehitkamil'de çok iddialı. Büyük Birlik Partisi'nin güçlü adayı Yüksel, Şehitkamil'in kendileriyle birlikte yükseleceğini söyledi. 

HALKIN DESTEĞİ ONUN YANINDA
Şehitkamil ilçesinde, "İbrahimli-Kırsal kesim ayrımı yapıldı. Kırsal kesim hizmet görmedi" tepkilerinden sonra Şehitkamil halkı Büyük Birlik Partisi Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel'e kucak açtı. Yüksel'i gittiği her yerde büyük bir coşku ile karşılayan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel'i adeta bağırlarına bastılar. 

ŞEHİTKAMİL'İ YÜKSELTECEĞİZ
Büyük Birlik Partisi'nin Şehitkamil Belediye Başkanı adayı Vahdettin Yüksel, "Şehitkamil'in o kadar çok sorunu var ki, o kadar çok problemleri var ki, sanki böyle kaderine terkedilmiş bir ilçe haline dönüşmüş. Biz göreve geldiğimizde bu ilçemizi mahallesinden köyüne kadar yaşanabilir bir hale dönüştüreceğiz. Sahaya indiğimiz ilk günden buyana halkımızın büyük bir ilgisiyle karşılaştık. Onları dinlemeye devam ediyoruz. Hep birlikte el ele vererek Büyük Birlik Partisi'nin Şehitkamil Belediye Başkan adayı olarak burayı canlandırmaya çalışacağız. Halkımızın ilgisine çok teşekkür ediyorum" dedi. 


 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.