Şahinbey Belediyesi bayramda sınıfı geçti

Şahinbey Belediye temizlik ekibi Kurban Bayramı'nda temizlikte vatandaşlardan tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
Şahinbey Belediyesi bayramda sınıfı geçti

Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirlerini alan Şahinbey Belediyesi ekipleri vatandaşların huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için görev başından ayrılmadı. 

Şahinbey Belediyesi temizlik ekipleri Kurban Bayramı boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 görev başında.  Ekipler kurban kesimlerinden kaynaklı oluşabilecek kötü kokuların önüne geçmek için kurban kesim yerlerinin temizlenmesi ve atıkların toplanması için yoğun bir mesai harcadı. Başkan Tahmazoğlu'nun talimatıyla mesai gözetmeksizin temizlik ekipleri 7/24 sahada görev başındaydı.

Temizlik ekipleri 15 tane arasözle yolları ve konteynırları yıkadı. Ayrıca kötü kokuyu gidermek için yeni bir ilaç sistemi uygulandı. Araçlar yıkanarak, süpürge araçlarından yollar temizlendi. Sokaklara, arsalara ve kenarlara atılan deri bağırsakları kepçelerle toplandı. 

VATANDAŞLARIMIZIN HUZUR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bayram boyunca temizlik ekiplerinin gece gündüz demeden görev başında olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için ekiplerimiz bayram boyunca ve bayramdan sonrada görevlerinin başında olacaklar. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzuru bizim için önemli bu nedenle ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada görev alarak çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bayramda özveriye çalışan belediye ekibimizi tebrik ediyor, bizlere destek olan hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.