Mehmet Yılmaz’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, görevinden istifa ederken çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
Mehmet Yılmaz’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, görevinden istifa ederken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz; “ Son yerel seçim sürecine ve sonuçlarına özellikle değinmek istiyorum. Önceki dönem Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun ilçemize yaptığı kalıcı ve güzel hizmetleri yok sayamayız. Emeklerine sağlık, kendisine buradan teşekkür ediyoruz. 31 Mart yerel seçim takvimi başladığında Şehitkamil Belediye Başkanımızın bizzat kendisi aday olmak istemediğini ifade etmiştir. Ancak seçmenin ve en önemlisi adayın kendisinin istemediği zoraki aday gösterilme süreci Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Şehitkamil’i Ak Parti olarak bile bile kaybetmemize neden olmuştur.

YEREL SEÇİMLER ÖNCESİNDE CUMHURBAŞKANIMIZA GERÇEK ANKET SUNULMADI

Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yapılan üst kurul toplantısında genel merkez yerel yönetimler başkanı aday ile ilgili gerçek anketi değil de kendi belirledikleri yüksek oranlı anketi Sayın Cumhurbaşkanımıza sundular. Bu sürece rağmen teşkilat olarak genel merkezimizin kararına saygı duyarak seçim sürecinde gece gündüz demeden gayretli bir şekilde önemli bir seçim kampanyası geçirdik. Bu yaptığımız çalışmaların hepsi arşivimizde mevcuttur.

CUMHURBAŞKANIMIZA HALEN GAZİANTEPLE İLGİLİ GERÇEKLER SÖYLENMİYOR

Dün yapılan il başkanlığı mülakatında bir kere daha gördüm ki Cumhurbaşkanımıza genel merkez teşkilat başkanı ve koordinatör vekili tarafından hala Gaziantep’le ilgili gerçekler söylenmiyor. Gaziantep’te bir çok ilçenin kaybedilmesine neden olan yanlış aday belirleme sürecinin baş aktörleri olduklarını kabul dahi etmiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızı doğru bilgilendirmek yerine partiyi dizayn etmeye halen devam ediyorlar. Ben bir Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti sevdalısı bir parti üyesi olarak gelinen noktayı kabullenemiyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.