İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ’NDE HÜZÜNLÜ VEDA

Gaziantep Adliyesi İcra Dairesi’nde 6 yıldır görevini başarı ile yapan İflas Müdürü Ferat Karataşlı Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Aırbus-Tusaş Uzay Ve Havacılık Meslek Yüksekokulu Sekreterliği ve aynı zamanda rektör danışmanlığı görevine atandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ’NDE HÜZÜNLÜ VEDA

Gaziantep Adliyesi Cezaevi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yoğun katılımlı veda yemeğine, 4. İdari Dava Dairesi Başkanı Yıldırım Kılıçkıran, 18. Ceza Dairesi Başkanı Atilla Mete Sekman, Gaziantep İcra Daireleri Başkanı Uğur Necmettin Şen, 9.Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Bekir Yıldız, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Orhan Kızılaslan, 17. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Yusuf Özkan, 13. Ceza Dairesi Üyesi Sümer Köybaşı, Hakim Resul Aslan, daire müdürleri ve adliye personeli katıldı.

İflas Müdürü Ferat Karataşlı konuşmasında Görev yaptığı süre zarfında çok güzel günler geçirdiklerini belirterek, “Bu süre zarfında sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah başka yerlerde de sizlerle birlikte çalışma fırsatı nasip olur. Hakkınızı helal edin.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.