Gaziantep Tüccarlar Kulübü'nden BBP'ye ziyaret 

Gaziantep Tüccarlar Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Zorkirişçi ve yönetim kurulu üyeleri, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK Üyesi Orhan Kızılaslan'ı ziyaret ettiler. 

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
Gaziantep Tüccarlar Kulübü'nden BBP'ye ziyaret 

Gaziantep Tüccarlar Kulübü'nün Büyük Birlik Partisi'ni ziyaretine Gaziantep Tüccarlar Kulübü Başkanı Yavuz Zorkirişçi, Başkan Yardımcısı Burhan Elbeyli, Sayman Bahadır İkizceli, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Hortoğlu, Basın Danışmanı Aslı Emektar ve Genel Koordinatör Feray Dayaç katıldı. Ayrıca ziyarette Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yrd. Akın Çılışıcı, Şahinbey İlçe Başkanı Mesut Korkmaz, Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Kaya, Gaziantep İl Başkan Yardımcıları İbrahim Kızılaslan, Mehmet Yılmaz, Mehmet Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı. 
Başkan Zorkirişçi, ziyarette Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK Üyesi Orhan Kızılaslan'a Gaziantep Tüccarlar Kulübü (GTK)’nın faaliyetlerinden bahsedererk, Gaziantep’in temizlik sorunlarını ele aldı ve bununla ilgili yapılabilecek projelerden bahsetti.

Başkan Kızılaslan ise, Gaziantep Tüccarlar Kulübü'nün çalışmalarını yakından izlediğini ve her zaman takdir ettiğini belirterek, Tüccarlar Kulübü Gaziantep'te en güçlü en büyük STK'lardan birisidir bugün Büyük Birlik Partisi'nde Tüccarlar Kulübünü ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi ve nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. 


 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.