Büyük Birlik Partisi’ne BÜYÜK katılım

Büyük Birlik Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Vahdettin Yüksel’in Gazikent’te ikinci seçim koordinasyon merkezi açılışında yaklaşık 310 kişi Büyük Birlik Partisi’ne katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
Büyük Birlik Partisi’ne BÜYÜK katılım

Büyük Birlik Partisi Gaziantep teşkilatında 31 Mart 2024 yerel seçimler için çalışmalar aralıksız devam ederken Şehitkamil’de ikinci koordinasyon merkezi açıldı. Büyük Birlik Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Vahdettin Yüksel’in Gazikent’te ikinci seçim koordinasyon merkezi açılışında yaklaşık 310 kişi Büyük Birlik Partisi’ne katıldı.

Koordinasyon merkezinin açılışına Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan, Şehitkamil İlçe Başkanı Fatih Karaduman, Alperen Ocakları İl Başkanı Hayri Özkan, BBP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Kübra Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı Vahdettin Yüksel ile çok sayıda partili katıldı. Görkemli bir şekilde gerçekleşen koordinasyon merkezi açılışında 310 kişi Büyük Birlik Partisi’ne geçti. Gazikent seçim koordinasyon merkezinde adeta gövde gösterisi yapan Büyük Birlik Partisi’ne katılan yeni üyelere rozetleri tek tek takıldı.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan, “Bugün bir kez daha gördük ki, 31 Mart seçimlerinde hedefimize ulaşacağız. Bize inanan, destek veren ve bizlerle bu kutlu davada birlikti hareket etmek isteyen yüzlerce kişi aramıza katıldı. Bu görüntü Genel Başkanımızı ve bizleri çok mutlu etti. 31 Mart yerel seçimlerinde Şehitkamil’de adayımız olan Vahdettin Yüksel başkanımız bu yarışı kazanacaktır. Hep birlikte el ele vererek daha güzel günler bizi bekliyor” ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.