Bileşke Primemall karşısında açıldı

Bileşke Eğitim Kurumu, yeni şubesini Gaziantep'te Primemall AVM karşısında açtı. Gaziantep’in en büyük özel öğretim kursu olan Bileşke Eğitim Kurumunun kurucularından Evren Karakoç ve Tuğba Tayşi Doğan, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gaziantep Temsilcisi Aslı Emektar'ı ziyaret ederek Bileşke Eğitim Kurumu hakkında bilgi verdiler. 

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
Bileşke Primemall karşısında açıldı

Bileşke Eğitim Kurumunun kurucularından Evren Karakoç; "Çocukluğumda, ailemizde ve yakın çevremizde eğitim çok önemsenirdi. Beni matematik öğretmeni olmaya yönlendiren de bu oldu. Boğaziçi Üniversitesi ve Dicle Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimlerimi tamamladım. Önce matematik alanında uzmanlaşmak için, sonra da eğitim sektöründe en iyi sınava hazırlık kurumunu kurmak için çok çalıştım. Yaklaşık 30 yıldır öğretmen ve yönetici olarak özel öğretim kurumlarında çalışıyorum, başarılı olmak için sadece istemek yetmez daha fazlasını yapmak gerekir. Bu bilinçle öğrencilerimin iyi değil, en iyi eğitim kurumlarını seçmelerini tavsiye ediyorum" dedi. 


650 m² ALANDA ETÜT SALONU
Evren Karakoç, Primemall AVM karşısında öğrencilerine hizmet vermeye başlayan yeni eğitim kurumuyla ilgili bilgi vererek, "Yeni eğitim kurumumuz, Bileşke Özel Öğretim Kursu, Gaziantep’in en büyük özel öğretim kursu olarak hizmet verecektir. Tüm öğrencilerimize Vip koçluk hizmeti sunmaktayız, her gün 4 saat soru çözümü yapılmaktadır. 650 m² büyüklüğünde etüt salonumuzda, etüt gözetmenleri eşliğinde kişiye özel kütüphaneli etüt masaları ve her etüt masasında tüm kitapların yükleneceği tabletlerin bulunduğu bir ortam düzenlenmiştir. Girişte parmak izi tanıma sistemiyle ve 24 saat güvenlik görevlileri ile öğrencilerimizin can güvenliği sağlanmaktadır. 200 m²  kantin alanımız, 40 m² büyüklüğünde 20 adet derslik ve 100 m² büyüklüğünde Konferans salonumuz ile hizmetinize hazırız. Başarılı öğrencilere yönelik burs imkânlarımız, birebir salonlarımız, özel soru çözümü sınıflarımız, başarılı öğrenciler için özel etüt salonlarımız, her hafta en kaliteli yayınlardan oluşturulan TYT-AYT deneme sınavlarımız, güçlü öğretmen kadromuz, başarısıyla kendini kanıtlamış deneyimli yönetim kadromuzla ilimizin eğitimdeki başarısına katkıda bulunmaya devam ediyoruz Öğrencilerimize 5 yıldızlı otel konforunda fiziki koşullar sağladık. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.