Bankalardan rekor promosyon! Bir maaş verilecek

Emekli promosyon yarışı kızıştı! En yüksek promosyon veren banka listesi yeniden güncellendi! Tek maaş karşılığında her emekliye ne kadar ödeme yapılacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
Bankalardan rekor promosyon! Bir maaş verilecek

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyon güncellemesi haberi müjde olarak duyuruldu. Ek bir şart aranmadan geri ödemesiz olarak verilen promosyon desteği Ramazan Bayramı öncesinde emekliye çifte kazanç sağlıyor.  Mart ayı içerisinde alınacak emekli maaşına ek promosyon bedeli otomatik olarak hesaba yatırıyor. İki iş günü içerisinde tamamlanan işlemler maaş ödemesi gerçekleşmediyse hesaba otomatik olarak yansıyor. Acil nakite ihtiyaç duyanlar, bankaların günden güne yükselen faizlerinden sıkılanlar için kaçırılmayacak bu fırsat o banka tarafından müjde ile duyuruldu. Yüksek promosyon veren bankanın teklifinden nasıl faydalanılabilir? Farklı bir bankada emekli maaş hesabı bulunanlar veya ilk kez emekli olacaklar ING Bank ile promosyon nasıl alınır? sorusunun cevabını araştırıyor. 

Yüksek Promosyon Veren Bankaya Nasıl Geçilir?

İlk kez emekli olacaklar e-devlet sisteminde yer alan bankayı ING Bank olarak işaretlemelidir. Daha önce farklı bir bankada emekli maaşı hesabı bulunanlar ise müşteri iletişim hattını arayarak veya mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturup maaş taşıma talebini iletmelidir. 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren her hak sahibi bu destekten faydalanabilir. Banka belirlemiş olduğu şartlar kapsamında 1 aylık maaşı karşılığında 10.000 TL'ye kadar ödeme yapıyor. Kampanya dönemi bitmeden otomatik fatura talimatı veren her emekli 5.000 TL ek nakit promosyon kazanıyor.

1 Aylık Maaş Karşılığında Ne Kadar Ödeme Alınır?

1 aylık emekli aylığı karşılığında ödenen promosyon bedeli aşağıdaki tablodan incelenebilir:
- 3.500 TL'ye kadar emekli maaşına 6.000 TL
- 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli maaşına 7.000 TL
- 7.500 TL - 10.000 TL arası emekli maaşına 9.000 TL
- 10.000 TL ve üzeri emekli maaşına 10.000 TL

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.