AK Parti Gaziantep’te İlçeler yola devam

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti'de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin'in kesinleşmesinin ardından, gözler ilçelere çevrilmişti. Ve Şahinbey ile Şehitkamil'de mevcut başkanlarla yola devam kararı alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Gaziantep’te İlçeler yola devam

AK Parti Genel Merkezinde Gaziantep ilçe belediye adayları için kritik görüşme gerçekleşti.

AK Parti’de İlçe Belediye Adayları Netleşiyor

Yerel seçimler öncesi AK Parti'de çalışmalar hız kazanırken gözler 31 Mart seçimlerinde aday olacak isimlere çevrildi.

İllerin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti’de, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yeniden Fatma Şahin’in gösterilmesinin ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. 

Ankara’da Gaziantep Görüşmesi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, bugün AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen görüşmede Gaziantep’in ilçe belediye başkan adayları için kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Gaziantep'in ilçe belediye başkan adayları üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

Yarın Gaziantep Milletvekiliyle Görüşülecek

Gaziantep’in ilçe belediye başkan adayları için yarın da AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Gaziantep milletvekilleriyle bir görüşme daha gerçekleştirilecek ve gerçekleştirilecek bu toplantıların ardından ilçe belediye başkan adayları netlik kazanacak.

Edinilen bilgiye göre Gaziantep’in ilçe belediye başkan adaylarının hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor

3 Dönem Kuralı İçin Gözler Gaziantep’te 

İstanbul’da 3 dönem kuralına takılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 4. Kez Esenler Belediye Başkanı Adayı gösterilmesinin ardından AK Parti’nin Gaziantep’te nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Zira Gaziantep’in iki büyük merkez ilçeleri Şahinbey ve Şehitkâmil’in iki mevcut başkanı da 3 dönem kuralına takılıyor.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun 4. Kez aday gösterilmesiyle Gaziantep’te üç dönem kuralına takılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloglu’nun da yeniden aday gösterilebileceği bekleniyor.

İslahiye ve Yavuzeli'nde Mevcut Belediye Başkanları İle Yola Devam

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey, Şehitkamil’in yanı sıra İslahiye ve Yavuzeli'nde de mevcut belediye başkanları ile devam edilecek.

Nurdağı ilçesinde ise daha önce AK Parti'den 1 dönem Nurdağı Belediye Başkanlığı yapmış Mehmet Yıldırır'ın aday gösterileceği öğrenildi.

Oğuzeli, Karkamış ve Araban’da MHP Adayları Yarışacak

Cumhur İttifakı’nın iki ortağı AK Parti ve MHP arasında yapılan görüşmelerde Oğuzeli, Araban ve Karkamış MHP’ye bırakıldı. Oğuzeli, Karkamış ve Araban’da MHP adayları yarışacak.

Tahmazoğlu ve Fadıoğlu İle Devam Edilecek

Edinilen bilgilere göre AK Parti Gaziantep’te üç dönem kuralına takılan başarılı ilçe belediye başkanları Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloglu’nun da yeniden aday gösterilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.