İş insanı Vahdettin Yüksel Büyük Birlik Partisi’nden Şehitkamil’e aday adayı oldu

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Büyük Birlik Partisi Gaziantep’te hareketlilik devam ediyor. Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkan Vekili Mehmet Vahdettin Yüksel, İl başkan vekilliğinden istifa ederek Şehitkamil Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yaptı. Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan ile bir araya gelen Yüksel, Şehitkamil Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirterek, başvurusunu gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
İş insanı Vahdettin Yüksel Büyük Birlik Partisi’nden Şehitkamil’e aday adayı oldu

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan, “Bugün bizim için değerli bir isim olan Vahdettin Yüksel başkanımızın aday adaylığı başvurusunu alıyoruz. Şehitkamil’de değişime imza atmak için yola çıkıyoruz. Vahdettin Yüksel beyin başvurusuyla 31 Mart 2024 seçimleri öncesinde aday adayı olan arkadaşlarımızın başvurularını kabul ediyoruz. Partimize, ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday adaylığı başvuru törenine büyük bir kalabalıkla gelen Vahdettin Yüksel, “Bu kutlu davada her birlikte el ele vererek Şehitkamil Belediye Başkanlığını kazanmak istiyoruz. Akrabalarım, arkadaşlarım, dava arkadaşlarım ve Büyük Birlik Partisi’nin birbirinden değerli üyeleriyle bu yola çıktık. Hep birlikte bu kutlu davada kazanmak istiyoruz. Genel Başkanımız Mustafa Destici ve İl Başkanımız Orhan Kızılaslan’ın destekleriyle bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel’in başvurusunu yaptığı törene, Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı Ve Mkyk Üyesi Orhan Kızılaslan, Alperen Ocakları İl Başkanı Hayri Özkan, Alperen Ocakları İl Başkan Vekili Alperen Sözbilen, İl Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkurt, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Tüm Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kızılaslan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abuşoğlu, Bbp Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Arif Kereci, Karkamış Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Yılmaz, Kadın Kolları İl Başkan Vekili Hülya Demir, Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Yurdagül Genç, Şahinbey İlçe Başkanı Mesut Korkmaz, Şahinbey İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkurt, Nizip İlçe Başkanı Doğan Güçlü,  Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş,  Şehitkamil İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Demir, Teyfik Tuncer, Cuma Yırtan, Alperen Ocakları İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kalkanoğlu, Alperen Ocakları Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Gezer ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.